2012. február 29., szerda

ANNA A ZÖLD OROMBÓL (4 DVD) - Jelenlegi ára: 7 990 Ft *

A Magyar Televízió musorából többen jól ismerhetik Anne Shirley történetét (Anne a Zöld Oromból). A Lucy Maud Montgomery regényébol (Anne otthonra talál) készült híres kanadai sorozat végre megjelent magyarul is DVD-n eredeti szinkronnal, extrákkal, magyar és angol felirattal, díszdobozban. A 4 lemez összesen több mint 13 órányi szórakozást tartalmaz az egész családnak.
I. rész (Anne of Green Gables, 1985, 195 perc, 1. lemez)
Marilla és Matthew Cuthbert, Avonlea idos testvérpárja egy árvát szeretne örökbe fogadni, hogy a fiú segítsen nekik a birtok körüli teendokben. Egy hiba folytán azonban fiú helyett egy cserfes szájú, vöröshajú lány érkezik a vonattal. A kislány azonnal rabul ejti Matthew szívét, csak a vénlány Marilla szeretné rögtön visszaküldeni. Végül o is megenyhül, és Anne Shirley maradhat új otthonában, Zöld Oromban. A határtalan képzeloerovel megáldott, életteli, vidám teremtés nem csak az idos testvérpár, de a kisváros életébe is színt visz. A Megan Follows, Colleen Dewhurst, Richard Farnsworth és Jonathan Crombie nevével fémjelezett, számos díjjal elismert film Lucy Maud Montgomery nemzetközi regénysikerén alapul, és a gyönyöru kanadai Prince Edward-sziget látványos tájai közt játszódik.
II. rész (Anne of Green Gables: The Sequel, 1987, 232 perc, 2-3. lemez)
A második epizódban Anne Shirley a romantikus, rámenos árvából szókimondó, vállalkozó szellemu, kimuvelt fiatal tanárrá változik. Megan Follows kanadai színészno visszatér Anne szerepében, az idosödo Marilla Cuthbertet pedig ismét Colleen Dewhurst alakítja. Az Oscar-díjas Dame Wendy Hiller is feltunik mint a csipkelodo özvegy Mrs. Harris. Szellemességgel és bájjal teli érzelmes második rész méltó folytatása a szédíto vöröshajú lány nagyszeru történetének.
III. rész (Anne of Green Gables: The Continuing Story, 2000, 185 perc, 4. lemez)
Huszonéves korában most eloször tér vissza Anne Avonlea-be Marilla Cuthbert halála óta. Gilbertnek felajánlanak egy állást egy New York-i kórházban, és sikerül rábeszélnie Anne-t, hogy tartson vele. Elintézi, hogy egy nagy könyvkiadó alkalmazza a fiatalasszonyt. De a nagyvárosi élet nem az, amire vágytak, ráadásul Anne kéziratát ellopja egy jóképu amerikai író, Jack Garrison. Az ,, Anne of Green Gables" történet háromórás folytatása végigkíséri a szereploket New Yorktól kezdve a háborús Európán keresztül, hogy végül visszavezesse oket Prince Edward-sziget vörös földjére.


Jelenlegi ára: 7 990 Ft

Az aukció vége: 2012-03-10 18:34
. ANNA A ZÖLD OROMBÓL (4 DVD) - Jelenlegi ára: 7 990 Ft

Fontos