2012. február 24., péntek

Carp Academy illuminated Swinger - Jelenlegi ára: 2 300 Ft !

ACarp Academy Illuminated Swinger használata esetén szükségtelenné válik a világító patron használata, mivel ez az elektromos swinger egy beépített leddel rendelkezik, mely kapás esetén erőteljes fénnyel jelzi, hogy melyik botunkon volt kapás. Bármilyen, szabványos elektromos kapásjelzőhöz csatlakoztatható, amely rendelkezik alsó jack dugó kimenettel. Az egyszerűbb elektromos kapásjelzőknél ahol csak egy"hang" kimenet van ott a hangjelzéssel együtt fog világítani, míg azoknál a jelzőknél ahol két kimenet"hang és fény"van kialakítva ott érdemes a"fény"csatlakozót használni. Ha a világítós swinger dugóját a "fény" kimenethez csatlakoztatjuk akkor együtt fog világítani az elektromos kapásjelző LED-el, így a kapás abbamaradása esetén swingerünk is tovább világít (20-30mp) addig, míg a kapásjelzőn ki nem alszik a LED. Így több bot esetén könnyebb észlelni, hogy melyiken volt kapás. A Carp Academy Illuminated merevkaros swinger rúdján elhelyezett súly mozgatásával növelhetjük vagy akár csökkenthetjük a zsinórra gyakorolt ellenállást. A rugós szabályozónak a 0 jelre állítva a kar szabadon mozog, míg a gomb kihúzásával és a nyíl1 vagy 2jelre állításával szabályozhatjuk a kar mozgásának feszességét.
 Az Ár 1Db-ra vonatkozik            
                        FIZETÉSI, SZÁLLÍTÁSI ÉS GARANCIÁLIS FELTÉTELEK:
                                         FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK:
1. Banki átutalás vagy Piros csekken  
2. Banki befizetés közvetlenül számlára (csak bemegy az Önhöz közel eső K§H Bankba és a pénztárnál befizeti a vásárlás után megkapott számlaszámra a postaköltséggel növelt összeget)Piros csekk átfutási ideje lehet 1 hét így a posta is csuszik anyival.
3. Utánvét: Sajnos Utánvétel nem küldök csomagott rosz tapasztalatok véget.
4. Személyes átvétel egynlöre nem lehetséges de 1-2 hónapon belül azis fog változni!!!
                                 
                            SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK:
1. A termék a pénz beérkezését követő 1-5 munkanapon belül postára kerül csomag, elsőbbségi, ajánlott küldeményként, bélelt borítékban. Szállítási idő ideális esetben vásárlástól számított 5. nap De csak azért irtam ilyen hosszú postázást mert el szeretném kerülni a vitákat mindenkinek bármi közbe jöhet, és enyi idö allat biztos hogy a vevönél a csomag. De lehet hogy már aznap postára kerül a termék!
2. A termék szállítási költsége minden esetben a vevőt terheli. A 2012-es Postai Díjszámitás alapján!
3     Kérem csak azok licitáljanak akik megérteték a feltételeket.
                                               Köszönöm
 
                          GARANCIÁLIS FELTÉTELEK:
         Minden termékünkre adunk garanciát. A Garancia Idő a terméktől függ!!!
                                         Örömteli liciteket kívánunk!
                                         Nézd meg a többi aukciómat!!!!! !
Figyelem: Megkérek minden vásárlót hogy csak akkor licitáljon ha megértette a feltételeket köszönöm!!!!
Figyelem: Vásárlást követöen Küldöm az emailt a Vásárlás Lebonyolításáról minden adattal.
Figyelem !
A fent leírtak és a képek a saját tulajdonomat képezik. Kifejezetten nem járulok hozzá, hogy a leírást részben vagy egészben másolja, felhasználja.. A jogtalanul, használóval  személlyel szemben jogi eljárást kezdeményezek.


Jelenlegi ára: 2 300 Ft

Az aukció vége: 2012-03-04 16:54
. Carp Academy illuminated Swinger - Jelenlegi ára: 2 300 Ft

Fontos